VII. Hófesztivál - Családok téli fesztiválja Mátraszentistván

Nagyításhoz kattintson a képre!

VII. Hófesztivál - Családok téli fesztiválja

Családi sínapok és a hó ünnepe a Mátrában! Ünnepeld velünk együtt a havat a telet és légy Te is a téli sportok szerelmese!

A Hófesztiválon színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat! Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot. A fesztiválos hangulatot, pedig a karácsonyi hangulatot idéző "Téli Varázs sétány" és rengeteg programhelyszín biztosítja majd!

A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.

Egy olyan fesztivál Magyarország egyik legszebb hegyi régiójában, ahol a téli sportok és a téli hangulat mellett az országban máshol nem látható látványos programokat csodálhatnak, gasztronómiai különlegességeket fogyaszthatnak, majd ha még a lábuk bírja, jó zenékre, neves fellépőkre táncolhatnak. A Hófesztivál három napos rendezvényként, több színhellyel, vonzó programokkal (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, gasztronómiai különlegességek) hagyományteremtő jelleggel kíván megjelenni.

Fesztivál hangulat a Síparkban!
A Hófesztiválon színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat!

BETYÁROK TÜZE SHOW
Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot.

A fesztiválos hangulatot, pedig a karácsonyi hangulatot idéző “Téli Varázs sétány” és rengeteg programhelyszín biztosítja majd!

INGYENES koncertek, show- és családi műsorok!

A rendezvény látogatása ingyenes!
A programok, koncertek és családi műsorok ingyenesek.
  

Települések Mátraszentistván közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Sportprogramok, Családi programok, Alkalmi rendezvények
helyszín
  • Észak-Magyarország
Település ismertető
  • Mátraszentistván

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Mátraszentistvánbanés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu